Lakeland Terriër
Samenwerkende Kennels
 

 

Activiteiten
 

De samenwerkende kennels verzorgen  twee keer per jaar een trimdag. Op deze dag zullen wij proberen U de vaardigheden van het trimmen bij te brengen. Ook organiseren wij twee keer per jaar een wandeling. Op een van deze dagen kunt U ook terecht voor vragen over de Lakeland Terrier.

Voor het trimmen hebben we een vaste lokatie in de Achterhoek:  Camping “De Heksenlaak”  aan de Zwiepseweg 32 in Barchem.

Wandelen en trimmen op 22 mei as.

Zoals altijd organiseren de samenwerkende Lakeland Terrier kennels een gecombineerde wandel- en trimzondag.

Deze wordt op zondag 22 mei as. gehouden bij :

Camping  ‘ De Heksenlaak ‘  aan de Zwiepseweg 32 in Barchem

Vanaf 11.00 uur bent U welkom ; om ongeveer 11,30 uur gaan we een wandeling maken in de bosrijke omgeving van de camping.  Na een korte pauze gaan we dan om 13.00 uur beginnen met het trimmen. Als U al vaker bent geweest, kunt U het beste thuis al wat voorwerk doen, komt U voor het eerst, zorg dan in ieder geval dat Uw Lakie goed gekamd is. Heeft U nog geen trimspullen, dan zijn die te koop in ons ‘winkeltje’  net als wat leuke Lakelandspulletjes en allerlei hondenshampoos ect.

Deelname is zoals altijd gratis ! Aanmelden voor het trimmen wordt op prijs gesteld : jeannettemulder@lakelandterrier.nl of 026-4427810 .

Wilt U op de hoogte blijven van Lakelandactiviteiten, meldt U dan ook aan op bovenstaand mailadres, dan krijgt U de nieuwsbrief per mail toegestuurd.

!!!!!!!    GRAAG TOT ZIENS OP 22 MEI AS. !!!!!!!

 

wijzigingen onder voorbehoud

jeannettemulder@lakelandterrier.nlWebsite Contents © All Rights Reserved
 
Design : Ron Ditters